NOVETAT!

Aquest curs el sistema de preinscripció de batxillerat només es podrà fer per internet. Us donem unes instruccions bàsiques per fer la sol·licitud via “electrònica” o “en suport informàtic”. 

 
 
 
 
Passos a seguir:
 
 1. Accedir a la web del departament d'educació: http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/9388-batxillerat?category=&moda=1
   
 2. Accediu a través de l'opció Per internet.
   
 3. Un cop dins i en el mateix apartat, teniu 2 vies per omplir la sol·licitud.


  via Electrònica
   

  via En suport informàtic
   
  Implica la identificació de la persona que presenta la sol·licitud de forma electrònica:
  idCat Mòbil o altres certificats digitals
   
  No cal presentar cap documentació d’identificació al centre perquè la sol·licitud es consideri presentada. Només en els casos que no es pugui recuperar la nota o validar els criteris al·legats, cal presentar la documentació acreditativa al centre que es demana en primera opció (suposem que ho indicarà la pròpia sol·licitud en el moment de guardar).
   
  Implica emplenar el formulari  directament a la pàgina web del Departament d’Educació sense necessitat de cap tipus d’identificació electrònica.
   
  Cal imprimir el resguard de la sol·licitud i presentar-lo juntament amb el DNI del responsable que fa la sol·licitud (pare/mare) i fotocòpia del llibre de família, a l’escola de 1a opció (*)
  Si hi ha algun altre criteri que no es pot validar també caldrà presentar fotocòpia del document acreditatiu (suposem que ho indicarà la pròpia sol·licitud en el moment de guardar). 
   

   
 4. Informació important:


  Codi de centre Lestonnac Barcelona: 08005394

  DOCUMENTACIÓ


  Tant per la sol·licitud electrònica com per la feta en suport informàtic, el Consorci valida aquells criteris de barem als quals té accés per comprovar-los, però  us podeu trobar que calgui presentar a l’escola escollida en 1a opció algun document que no pugui validar, com per exemple: el certificat de la feina (suposem que ho indicarà d’alguna manera). 

  COM MODIFICAR LA SOL·LICITUD?

  En tots dos sistemes es preveu que durant el termini de presentació es pugui modificar les dades relatives als criteris de prioritat, així com dels ensenyament i centres sol·licitats si és necessari. Sempre es considerarà com a definitiva la darrera sol·licitud que consti.

  OBSERVACIONS:

  • Considerem que és més fàcil i pràctic per a les famílies utilitzar el suport informàtic, així no cal obtenir cap identificació digital.
  • Recomanem presentar la sol·licitud els primers dies, tot i que això no implica tenir més o menys possibilitats, si que facilita que tinguem informació de la demanda.
  • Com escola, seguim oferint la possibilitat de consultar-nos el número de sol·licituds que tenim i els barems, sobre tot cara als darrers dies,  perquè tindrem accés diari a les preinscripcions, tant si es fan per via electrònica com si es fan en suport informàtic.
  • A la secretaria de l’escola tindreu disponibles ordinadors per si voleu fer la sol·licitud directament (en aquest cas només caldrà que porteu la documentació que cal adjuntar).
  • En el cas de les sol·licituds en suport informàtic recomanem portar a l’escola, a més dels resguard imprès de la sol·licitud, de la fotocòpia de DNI del/de la responsable que fa la preinscripció i la fotocòpia del llibre de família,  fotocòpia dels següents documents: DNI i CatSalut de l’alumne/a i el certificat de la nota mitjana de 1r, 2n i 3r si l’escola us el vol donar (pot ser que com que és una dada a la qual el Consorci  hi té accés i no es considera que calgui demanar, us diguin que no us ho donen. Si és així no passa res).
  • Registre de la sol·licitud:
   • Electrònica: queda registrada electrònicament i en principi no cal presentar documentació a l’escola demanada en 1a opció excepte que us indiquin que si que cal.
   • En suport informàtic: quan presenteu còpia del resguard a l’escola.
  • No s’acceptaran sol·licituds fora de termini.
  • Si modifiqueu la sol·licitud quedarà com a definitiva l’última versió que es guardi i si el que es modifica és l’escola caldrà presentar-la a l’escola que es consideri, en aquell moment, com a 1a opció.

   


Si teniu dubtes durant el procés de preinscripció no dubteu en contactar amb la secretaria de l'escola, estarem encantats d'ajudar-te.

  Truca'ns al 93 215 99 00  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.