Experiències del treball de camp

El passat 17 de maig, en el marc de l'assignatura de Religió, alguns dels voluntaris i voluntàries de Lestonnac han presentat les seves experiències als alumnes de 3r d'ESO. 
Les alumnes voluntàries de 4t d'ESO els han parlat de l'experiència en la seva participació en els camps de treball de la Companyia de Maria l'estiu passat a Tudela. Els han explicat la seva tasca de suport al casal d'estiu de nens en risc d'exclusió social i a un casal d'avis. Els alumnes voluntaris de Batxillerat, han aportat la seva pròpia visió sobre el voluntariat parlant del que han pogut experimentar a l'escola Lestonnac de Badalona, al projecte BarcelonaxBadalona. Finalment, un exalumne de l'escola que participa voluntàriament tots els divendres com a animador a l'activitat de Grups Lestonnac ens ha parlat de com la constància i l'esforç del dia a dia està present quan fas un servei a l'altre. 
Voldríem remarcar l'entusiasme i il·lusió que han transmès amb els seus testimonis. Ens conviden a tots i, en especial als alumnes de 3r d'ESO, a participar en aquestes experiències.