Activitat extraescolar TEATRE: representació “Mar i Cel” 9-juny

Benvolgudes famílies,
Ja estem a la culminació de la celebració del 20è aniversari de l’activitat de teatre extraescolar al Col·legi. Primer va ser l’èxit dels Lestopastorets per Nadal, tot omplint el teatre Borràs. 
Després va ser l’emoció viscuda portant la llegenda de Sant Jordi a Lestonnac de Badalona i representant-la també per les famílies de Barcelona. I ara toca la representació de Mar i Cel.
 
Com us venim anunciant, el DIVENDRES 9 de JUNY a les 19h els alumnes dels grups de teatre extraescolars de 5è d’Ed. Primària fins a Batxillerat, ambdós inclosos, juntament amb un grup de mestres apassionats, portaran l’obra de teatre Mar i Cel al teatre Victòria (Av. del Paraŀlel n. 67, 08004 Barcelona), el mateix teatre en el qual Dagoll Dagom va emocionar a tothom amb aquesta mateixa obra i que, nosaltres, els grups de teatre extraescolar, pensem emocionar-vos una vegada més a tots vosaltres a un teatre Victòria que esperem estigui ben ple de familiars i amics.
 
Així doncs, us animem a venir i poder compartir amb tots nosaltres aquest gran moment.
 
Les famílies dels actors podran adquirir les entrades al preu de 7 €, el DIMECRES 17 de maig, de 17h a 19h al Punt de trobada entrant pel xamfrà.
 
La resta de famílies i amics podran adquirir les entrades al preu de 7 €, el DIJOUS 18 de maig, de 17h a 19h al Punt de trobada entrant pel xamfrà.
 
En aquesta ocasió no hi haurà limitació d’entrades per família.
 
Atentament,
 
Eduard Dosaigües                         Agustín Villalba
Responsable de l’activitat              Director d’activitats extraescolars