Estat dels grups i llistes d'admesos després del període de reclamacions

Fetes les preinscripcions a les activitats extraescolars el present mes de JUNY, i passat el període de reclamacions, comuniquem:

 1. En el cas que algun grup NO s’hagi pogut formar definitivament o quedi pendent per setembre, s’ha informat a la família afectada (per correu electrònic, telèfon...).
   
 2. Les LLISTES PROVISIONALS DELS ALUMNES ADMESOS a les activitats extraescolars culturals, esportives i anglès-alemany pel curs 2017-18, es poden consultar al VESTÍBUL del Col·legi (Pau Claris 131 bis, porteria principal). Recordeu que si algun alumne/a ha volgut anul·lar la inscripció feta al juny, l’hauria d’haver comunicat fins el dia 14 de juny a les 15h
   
 3. Les Activitats extraescolars d’Anglès/Alemany també estan exposades al vestíbul del Col·legi. Per a qualsevol dubte sobre aquestes activitats extraescolars, recordeu que us podeu posar en contacte amb l’Institut KITH per correu electrònic a l’adreça  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
   
 4. Els documents “Dossier_Extraescolars_2017_18” i “TAULA Extraescolars 2017_18” (es troben a la plataforma i a la pàgina WEB del Col·legi http://www.lestonnacbcn.org ) expliquen detalladament totes les activitats que al JUNY es van programar. No recull les activitats disponibles pera a setembre.
   
 5. El NOU TERMINI d’inscripció  per a aquells grups o activitats que tinguin places vacants serà des del divendres 1 al diumenge 3 de setembre 2017:
 • per internet durant les vint-i-quatre hores dels dies 1, 2 i 3 de setembre
 • o bé entregant la sol·licitud directament al col·legi, exclusivament el dia 1 de 16.30h a 18h (4.30 a 6) de la tarda entrant per la porteria principal (Pau Claris, 131 bis).
 1. Cal tenir present que si el nombre de les noves sol·licituds fetes durant els dies 1, 2 i 3 de setembre supera el de les places vacants, es realitzarà un sorteig entre elles (només les fetes al setembre). L’alumne que no aconsegueixi plaça quedaria en llista d’espera.
   
 2. Recordeu que les adreces electròniques per a les Activitats extraescolars són:
 • Adreça electrònica per a les Activitats extraescolars culturals i natació de no-competició:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Adreça electrònica per a les Activitats extraescolars esportives de competició i les altres de no-competició: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Adreça electrònica per a Anglès/Alemany:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.