Comunicat sobre la rua del carnaval

Donada la situació meteorològica l’escola ha decidit decidir a últim moment (15.30h) si sortim a la vorera a fer la rua. No obstant, des del servei meteorològic de Catalunya...

ens informen directament que les probabilitats de pluja són baixes.

Per tant, en cas que no plogui, sortirem amb normalitat.

Si plogués, els alumnes faran una rua per dins de l’escola i obrirem les portes a les 16.15h només a les famílies d’infantil per tal fer un final de festa conjunt al pati cobert.

Si es fa la rua amb normalitat us recordem que serà bo que us repartiu al llarg del recorregut (donar la volta a la mançana) i que estigueu a la mateixa vorera però a la banda dels cotxes, sense ocupar la calçada. Una vegada acabi la rua els alumnes entraran a l’escola i les famílies podreu recollir els vostres fills mitjançant el sistema habitual. Tot i que us recordem que al punt de trobada hi haurà la possibilitat de fer-se una foto amb el rei carnestoltes.

En cas que plogui els pares d’infantil entrareu per la porta principal i una vegada acabi l’acte conjunt, us demanarem que sortiu del recinte escolar i entreu per la porta d’infantil com feu cada dia per recollir els nens a l’aula.

Lamentem aquesta situació que ve provocada per causes meteorològiques i que afectarà especialment als pares de primària si acaba plovent, ja que no podreu entrar a l’escola per un motiu de limitació d’aforament.