Dia de la Pau 18-19

Avui hem celebrat al col.legi el dia de la Pau i de la no-violència. Hem compartit moments amb alumnes de diferents cursos i hem creat una cadena amb missatges del dia de la Pau que podreu trobar pels passadisos de l'escola. Us deixem amb un vídeo-reseum del dia d'avui.

 

 

Els alumnes de 2n d’ESO van veure on vídeo sobre el rescat al mediterrani de persones que fugen dels seus llocs d’origen. Al final han dialogat sobre els aspectes que els han cridat l’atenció i han escrit un missatge de PAU, activitat que ha estat compartida per tota l’escola per celebrar el DENIP. 

Els alumnes de Batxillerat han aprofitat una exposició de la FISC que hi ha a l’església de l’escola per fer una activitat del DENIP. L’exposició és sobre el tema dels refugiats. 
 
Els alumnes de 1r d’ESO i els de 2n de primària, amics de lectura, s’han retrobat per escriure, cada parella, un conte de PAU per celebrar el DENIP. 
 
Els alumnes de 6è i 1r de primària, amics de lectura, estan treballant en el dia de la Pau (DENIP), de manera conjunta, tot fent el cal.ligrama de la Pau.