EL QUE DEL TEU FILL/A SENSE QUE TU HO SÀPIGUES

ATENCIÓ! CANVI D'HORARI

Benvolgudes famílies, professors i amics de l’escola,

Us presentem una nova activitat del projecte FAMILY EXPERIENCE, l’espai que des de l’escola us oferim per compartir diferents experiències, les famílies i la comunitat educativa.

La xerrada adreçada a les famílies d’infantil i primària, però evidentment oberta a tothom, sota el títol:

 

EL QUE SÉ DEL TEU FILL/A SENSE QUE TU HO SÀPIGUES

La identitat dels menors a internet.

La nostra responsabilitat com a pares.

a càrrec de la Marta Bernabeu

 

Què és la pàtria potestat digital? Saps que és el sharenting? Quines obligacions tenim com a pares respecte als nostres fills/es a internet? Quins riscos tenen els nostres fills menors al ser-hi presents al món digital? Estem vetllant pel seu dret a la intimitat? Ets conscient que pots estar construint la identitat digital del teu fill/filla? Quines poden ser les seves conseqüències? Com pot afectar al seu futur laboral/professional?

El proper dia 22 de maig intentarem donar resposta a aquestes i d’altres qüestions per tal de gestionar amb responsabilitat la identitat digital dels nostres fills, més enllà dels perills als que els podem estar exposant amb la difusió de la seva imatge i activitats.

Així doncs us convidem a la xerrada: Us hi esperem!

Dimecres 22 de maig
a les 19:30h
a la sala d'actes del Col·legi Lestonnac

 

Ponent: Marta Bernabeu

Periodista, mediadora i coach familiar. Especialista en conflictes familiars, educatius i comunitaris. Llicenciada en Ciències de la Comunicació, Periodisme, per la Universitat Ramon Llull (URL). Postgrau en Gestió i Solució de conflictes per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Màster en Coaching i Programació Neurolingüística per l’Institut Gestalt i formació en Coaching Sistèmic. Àmplia experiència en habilitats comunicatives havent estat durant anys ponent i docent a l’escola de negocis ESERP així com consultora del Grau de comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A l’actualitat, responsable de la comunicació de l’eLearn Center de la UOC, i innovació educativa.

 

Recordeu que és important que us apunteu! 

Us hi esperem,