Xarxa Laical Companyia de Maria

 

 

 

 
La Xarxa Laïcal Companyia de Maria és una proposta oberta a totes les persones, que lliurement, vulguin participar en Grups Apostòlics laïcals per viure i compartir la seva experiència cristiana inspirats en l'espiritualitat de Joana de Lestonnac; persones que tracten de trobar Déu en totes les coses i busquen com col·laborar en la construcció d'una societat més fraterna i justa des de les diferents dimensions de la pròpia vida.
 
Els Grups de la Xarxa Laïcal tenen trobades periòdiques en què comparteixen el pas de Déu en la vida quotidiana i es deixen il·luminar per l'evangeli, els Documents de l'Església i de la Companyia de Maria, i per la realitat cultural, social, política , econòmica ... de el món d'avui.
 
Es possibilita la participació en Jornades d'Espiritualitat i Exercicis Ignacianos; la col·laboració en activitats de voluntariat en Projectes de la Companyia, FISC o altres. S'interrelacionen amb els altres grups de la Xarxa Laïcal, comunitats de religioses de la mateixa zona i estan oberts a la dimensió internacional de la Companyia de Maria.
 
La Xarxa Laïcal Companyia de Maria va néixer a l'abril de 2003, a partir de l'desig i petició d'un grup de laics i laiques que volien viure la seva fe en un Projecte de vida cristiana laïcal, a l'Església, des del carisma evangelitzador-educatiu de Juana de Lestonnac.
 
Avui podem dir que és una realitat en moltes ciutats d'Espanya i de l'món on la Companyia de Maria té presència, d'una manera o altra, possibilitant a molts laics viure el seu compromís cristià.
Si vols conèixer millor la Xarxa Laïcal o estàs interessat en participar et pots posar en contacte amb:
 
  • Anna Saumoy, ODN (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)
  • Angela Sanchez (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)
 
O també directament amb alguna religiosa de la Companyia de Maria o Cap de Pastoral de les seves escoles o altres plataformes pròpies.