Salutació del Director

Benvolguts pares i mares,

Permeteu-me unes paraules de presentació. Benvinguts a la nostra pàgina web, on trobareu, a grans trets, les característiques del nostre centre.  Us convido a navegar per ella i podeu anar descobrint tot allò que per a nosaltres, membres de la Comunitat Educativa,  és i representa la nostra escola.

Lestonnac és una institució educativa de la Companyia de Maria amb  presència a la nostra ciutat des de 1650.

Des de l’inici, i en cadascun dels moments de la nostra història, el nostre projecte educatiu ha donat resposta a les necessitats socials i històriques. En aquesta línia d’actuació seguim avui, tot i preservant uns principis fonamentals, que creiem han estat i són trets inamovibles del nostre caràcter. L’atenció a la persona i els valors de l’humanisme cristià segueixen inspirant el nostre estil d’actuació i educació, per tal que els nostres alumnes esdevinguin persones amb bones competències, amb una preparació acadèmica sòlida i una ètica i escala de valors que permeti la seva integració i desenvolupament en la societat del segle XXI.

Per a finalitzar, permeteu-me que en nom de tota la comunitat educativa us transmeti la il·lusió i el sentit de la responsabilitat que per a nosaltres esdevé l’educació dels vostres fills i filles.

Resto a la vostra disposició.

 

Lluís Jordana i Escabrós

Director titular del centre