Activitats Extraescolars

 


Informació i preinscripció a les activitats extraescolars ofertes pel curs 2019-2020

► "Dossier_Extraescolars_2019_20": Fes clic aquí
► "Extraescolars_TAULA_2019_20": Fes clic aquí
► Podeu consultar l'estat dels grups ofertats en aquest enllaç

 


Inscripcions extraescolars 2019-2020:

► les 24h a través d’internet, del 20 al 26 de juny, ambdós inclosos a l’enllaç
► de forma presencial al Col·legi els dies 20 i 21 de juny de 9h a 10h del matí portant els documents d’inscripció corresponents:
              → Extraescolars_Inscripció_CULTURALS_19_20_2a preinscripció juny
              → Extraescolars_Inscripció_ESPORTS_19_20_2a preinscripció juny
► ANGLÈS i ALEMANY: La preinscripció a les activitats extraescolars d'anglès o alemany es podrà fer presencialment al Col·legi els dies 20 i 21 de juny en l’horari indicat anteriorment o enviant la inscripció via mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Us podeu descarregar el formulari d’inscripció mitjançant aquest enllaç.

Més informació: s'obrirà un ÚLTIM TERMINI d'inscripció per a aquells grups o activitats amb places vacants al SETEMBRE (dies 2,3 i 4) però únicament de manera online i durant les 24h.

Per a qualsevol dubte sobre el tema podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Per inscripcions d’esports a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i d’idiomes a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Les activitats extraescolars ofereixen un ventall d’opcions educatives, fora de l’horari escolar, que complementen la formació integral de l’alumnat.

 

Llengües estrangeres            

Sessions dinàmiques de conversa, cercant un camí natural en l’aprenentatge de l’idioma.

Col·laboració amb la UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE. Possibilitat d’obtenir el First Certificate, PET, KET i YLE.

 • Anglès a partir de Parvulari 3 anys i en diferents franges horàries: matins de 8 a 9h, migdies de 13 a 15h i tardes de 17 a 18h.
 • Alemany a partir de P4.

   

Educació Musical

La música, el ritme, el moviment del cos i la cançó són elements que conviuen amb nosaltres en tot moment, com a elements de comunicació.

Les diferents activitats ofertes són: Iniciació musical, Dansa, Grup de Cor, Conjunt instrumental i Toquem un instrument (piano, guitarra, flauta travessera, violí...)


 


Arts escèniques                              

Els grups de teatre donen la possibilitat d’expressar tot allò que viu l’alumne. Es creen espais per a un aprenentatge emocional, de superació personal en l’àmbit d’expressió dels sentiments i de relació envers els altres.

Treballen mitjançant tècniques de relaxació, psicomotricitat, expressió corporal, improvisació, jocs de grup...

Cada grup posa en escena l’obra de teatre amb tot el que comporta aquest procés: vestuari, maquillatge, decorats, estudi del text...
 


Arts plàstiques                              

Activitat on es treballen les habilitats tècniques de modelatge al mateix temps que treballem aspectes pedagògics, culturals i emocionals. Ho fem amb un material anomenat JumpingClay, una argila de colors fàcil de manipular que estimula els cinc sentits amb la seva aroma i tacte suau.

 


 

Tecnologia Creativa                              

Amb aquesta activitat potenciem l’ús artístic, expressiu i lúdic de la tecnologia. D’aquesta manera els alumnes tenen l’oportunitat d’ampliar la seva imaginació i exercitar la seva creativitat alhora que desenvolupen noves habilitats com el treball en equip, la gestió de projectes o la resolució de conflictes.

 


 

Robòtica                              

En aquesta activitat els alumnes aprendran formes pràctiques de reproduir situacions quotidianes amb els robots LEGO, mentre adquireixen coneixement de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Amb els robots educatius, podran desenvolupar projectes des d’un mètode cientificotècnic a la vegada que adquireixen habilitats socials com la comunicació, el treball en equip, el lideratge, l’esperit emprenedor i la innovació.

 


Jocs preesportius

Es potencia que l’alumnat conegui el propi cos i les seves possibilitats de moviment en tots els medis que sigui possible.

El treball és a través del joc simbòlic, joc motor, joc de representació, danses... 

 


Iniciació esportiva

Activitat de caire global, basada en l’esport, el joc i la relació de grup.

Introducció de les habilitats motrius específiques pròpies de cada esport.

Pràctica dels esports adaptant el material i el reglament a l’edat de l’alumne/a.

Altres: minibàsquet, minivolei i escacs.

 


Activitats aquàtiques                                 

Realització en el propi centre.

Des de Pàrvuls 3 anys: diferents activitats, amb el material auxiliar necessari i una programació específica (objectius, continguts...) segons l’edat. 


Esport de competició

El Col·legi Lestonnac participa en competició tant a nivell de Consell Escolar com Federat en diferents categories dels esports de Voleibol, Bàsquet i Natació.

 
 
 
 
 

Estat actual dels grups i nova convocatòria al setembre

Fetes les preinscripcions a les activitats extraescolars el passat mes de JUNY, comuniquem:

 1. Els documents “Dossier_Extraescolars_2018_19_2a edició” i “TAULA Extraescolars 2018_19_2a edició” (es troben a la plataforma i a la pàgina WEB del Col·legi http://www.lestonnacbcn.org ) expliquen detalladament totes les activitats que al JUNY es van programar. No recull les activitats disponibles una vegada feta la preinscripció del mes de juny. L’actualització dels grups queda recollida en el quadre adjuntat. Aquests documents expliquen l’estat  actualitzat dels diferents grups de cara a la convocatòria de preinscripcions del mes de setembre amb alguna expressió o comentari com els que s’indiquen a continuació.

*CONFIRMAT I TANCAT

(NO admet més sol·licituds)

*CONFIRMAT I AMB PLACES

(sí admet sol·licituds)

*ANUL·LAT

(el grup no s’ha format)

*PENDENT DE CONFIRMACIÓ(segons inscripcions en aquesta segona convocatòria i al setembre)

(s'anul·larà si al setembre no arriba al mínim)

 

Podeu consultar l'estat dels grups de les activitats gestionades directament per l'escola en aquest enllaç: http://bit.ly/2wySv9p

I per les activitats gestionades per l'AMPA en aquest altre enllaç: http://bit.ly/2LFWmqM

 

 1. El NOU TERMINI d’inscripció  per a aquells grups o activitats que en tinguin places vacants serà des del dissabte 1 al dilluns 3 de setembre 2018:
 • únicament es podrà fer per internet durant les vint-i-quatre hores dels dies indicats, ambdós inclosos, a través d’aquest enllaç. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • per a les activitats d’anglès i alemany gestionades per KITH cal enviar la sol·licitud d’inscripció i posar-se en contacte amb la coordinadora de Kith mitjançant el correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Us podeu descarregar el formulari d’inscripció en aquest enllaç: Extraescolars Anglès i Alemany

En aquestes noves inscripcions rebreu un mail de confirmació com a molt tard el 7 de setembre confirmant si la vostra inscripció ha estat acceptada i podeu comptar amb la plaça.

 1. Durant els dies 12, 13 i 14 podreu consultar les llistes definitives d'admesos a la porteria principal del Col·legi.
   
 2. Cal tenir present que si el nombre de les noves sol·licituds fetes durant aquests dies supera el de les places vacants, es realitzarà un sorteig entre elles (només les fetes en aquest últim període). L’alumne que no aconsegueixi plaça quedaria en llista d’espera.
   
 3. Us recordem que el primer dia d'escola ja comencen les activitats extraescolars a diferència de:
 • Les que comencen a les 8h, comencen el segon dia escolar.
 • Els alumnes de P3 comencen l'activitat d'anglès (sigui matí o tarda) el DIVENDRES 14 de setembre.
 • Els alumnes de P3 comencen les activitats aquàtiques a l'octubre per tal de facilitar-los la incorporació al Col·legi.
 • L’inici de les classes d’instrument de migdia serà el dilluns 17 de setembre.
 1. Recordeu que les adreces electròniques per a les Activitats extraescolars són:
 • Extraescolars culturals i natació de no-competició: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Extraescolars esportives competició i altres de no-competició: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Adreça electrònica per a Anglès/Alemany:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.