Activitats Extraescolars

 


Informació i preinscripció a les activitats extraescolars ofertes pel curs 2021-2022

► "Dossier_Extraescolars_2021_22": Fes clic aquí
► "Extraescolars_TAULA_2021_22": Fes clic aquí
► "Estat dels grups": Fes clic aquíInscripcions extraescolars 2021-2022:

Les inscripcions a totes les activitats extraescolars i al servei d’acollida i aula d’estudi les podreu fer:

► Període d’inscripció SETEMBRE: de l’1 al 5 de setembre a través d’aquest ENLLAÇ.

► ANGLÈS, ALEMANY i ITALIÀ: La preinscripció a les activitats extraescolars d'anglès, alemany o italià es podrà fer a través d’aquest link: https://www.bekith.es/cat/7bkj9pfghx21lestonnac/

► FULL INFORMATIU SOBRE L'ACTIVITAT - https://cutt.ly/Yutwz0O

Per a qualsevol dubte sobre el tema podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Per inscripcions d’esports a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i d’idiomes a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Les activitats extraescolars ofereixen un ventall d’opcions educatives, fora de l’horari escolar, que complementen la formació integral de l’alumnat.

 

Llengües estrangeres            

Sessions dinàmiques de conversa, cercant un camí natural en l’aprenentatge de l’idioma.

Col·laboració amb la UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE. Possibilitat d’obtenir el First Certificate, PET, KET i YLE.

  • Anglès a partir de Parvulari 3 anys i en diferents franges horàries: matins de 8 a 9h, migdies de 13 a 15h i tardes de 17 a 18h.
  • Alemany a partir de P4.

     

Educació Musical

La música, el ritme, el moviment del cos i la cançó són elements que conviuen amb nosaltres en tot moment, com a elements de comunicació.

Les diferents activitats ofertes són: Iniciació musical, Dansa, Grup de Cor, Conjunt instrumental i Toquem un instrument (piano, guitarra, flauta travessera, violí...)


 


Arts escèniques                              

Els grups de teatre donen la possibilitat d’expressar tot allò que viu l’alumne. Es creen espais per a un aprenentatge emocional, de superació personal en l’àmbit d’expressió dels sentiments i de relació envers els altres.

Treballen mitjançant tècniques de relaxació, psicomotricitat, expressió corporal, improvisació, jocs de grup...

Cada grup posa en escena l’obra de teatre amb tot el que comporta aquest procés: vestuari, maquillatge, decorats, estudi del text...
 


Arts plàstiques                              

Activitat on es treballen les habilitats tècniques de modelatge al mateix temps que treballem aspectes pedagògics, culturals i emocionals. Ho fem amb un material anomenat JumpingClay, una argila de colors fàcil de manipular que estimula els cinc sentits amb la seva aroma i tacte suau.

 


 

Tecnologia Creativa                              

Amb aquesta activitat potenciem l’ús artístic, expressiu i lúdic de la tecnologia. D’aquesta manera els alumnes tenen l’oportunitat d’ampliar la seva imaginació i exercitar la seva creativitat alhora que desenvolupen noves habilitats com el treball en equip, la gestió de projectes o la resolució de conflictes.

 


 

Robòtica                              

En aquesta activitat els alumnes aprendran formes pràctiques de reproduir situacions quotidianes amb els robots LEGO, mentre adquireixen coneixement de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Amb els robots educatius, podran desenvolupar projectes des d’un mètode cientificotècnic a la vegada que adquireixen habilitats socials com la comunicació, el treball en equip, el lideratge, l’esperit emprenedor i la innovació.

 


Jocs preesportius

Es potencia que l’alumnat conegui el propi cos i les seves possibilitats de moviment en tots els medis que sigui possible.

El treball és a través del joc simbòlic, joc motor, joc de representació, danses... 

 


Iniciació esportiva

Activitat de caire global, basada en l’esport, el joc i la relació de grup.

Introducció de les habilitats motrius específiques pròpies de cada esport.

Pràctica dels esports adaptant el material i el reglament a l’edat de l’alumne/a.

Altres: minibàsquet, minivolei i escacs.

 


Activitats aquàtiques                                 

Realització en el propi centre.

Des de Pàrvuls 3 anys: diferents activitats, amb el material auxiliar necessari i una programació específica (objectius, continguts...) segons l’edat. 


Esport de competició

El Col·legi Lestonnac participa en competició tant a nivell de Consell Escolar com Federat en diferents categories dels esports de Voleibol, Bàsquet i Natació.